About me

 

 

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn werk!

 

 

 

Mijn naam is dus Naomi Roepers. Ik ben woonachtig in Holten, met een uitzicht op de Holterberg en wanneer het even kan met de hond of mijn paard het bos in ga!

 

Naast mijn liefde voor dieren, is mijn grootste passie..... (verrassing) MAKE-UP.

 

 

 

Op mijn 18e ben ik begonnen met de allround makeup artist / visagie opleiding aan de Nederlandse Beautyschool in Rotterdam. Deze heb ik met succes afgerond! 

 

 

Nu werk ik als freelance Visagiste / hairstylist, reis ik door het gehele land en zo nu en dan mag ik ook mee naar het buitenland. Hiervoor verzorg ik onder andere de make-up voor hun commercial video, tijdschrift en/of cover. Daarnaast geef ik make-up adviezen in verschillende filialen door het gehele land, verzorg ik workshops op locatie en mag ik bruidjes voorzien van hun make-up en kapsel!

Mijn kracht is, dat ik heel goed luister naar de wensen van mijn klanten en daar precies op in kan spelen. Dat is daarom ook de reden waarom ik zo breed inzetbaar ben!

 

 

 

Ook ben ik de laatste jaren veel bewuster gaan nadenken over het dierenleed wat zich in de wereld afspeelt, helaas ook in de make-up industrie. Daarom probeer ik alleen nog maar diervriendelijke / VEGAN make-up producten te gebruiken